Menu
Cosul tau

Comenzi telefonice 0756286362

Ultra Lift

Apă micelară cu extract de melc
Nou -17 %
Brand: Ultra Lift
Apa micelară cu extract de melc Retinol Complex demachiază pielea, curățând impuritățile și machiajul. Produsul este special conceput pentru tenul normal sau cu tendințe de îngrășare, pe care îl echilibrează și îl hidratează.Beneficiile produsului Formulată cu extracte de melc bogate în acid glico..
24,90Lei 29,90Lei
Apă micelară cu venin de albine
Nou Cele mai vandute -17 %
Brand: Ultra Lift
Apa micelară cu venin de albine Retinol Complex curăță în profunzime impuritățile și lasă tenul proaspăt și curat. Produsul previne instalarea ridurilor și are acțiune antirid, lăsând pielea incredibil de netedă și catifelată. Beneficiile produsului Apa micelară Retinol Complex include extrac..
24,90Lei 29,90Lei
Brand: Ultra Lift
Ridurile vor fi diminuate și tenul va arăta mai tânăr și mai sănătos grație Cremei antirid energizante cu extract de ardei iute Retinol Complex Ultra Lift Energizzante. Produsul conține un cumul important de vitamine, care energizează pielea, stimulează producția de colagen, protejează de radica..
59,90Lei 69,90Lei
Brand: Ultra Lift
Pielea sensibilă are nevoie de o îngrijire specială, ultra ușoară, și este exact ceea ce oferă Crema antirid delicată cu gheara diavolului Retinol Complex Ultra Lift Pelli Delicate. Produsul conține gheara diavolului, un ingredient renumit încă din Antichitate pentru efectele de regenerare, fiind..
69,90Lei
Cremă antirid pentru ten gras cu sulf și ape termale
Cele mai vandute -14 %
Brand: Ultra Lift
Crema antirid pentru ten gras cu sulf și ape termale Retinol Complex Ultra Lift Pelli Grasse detoxifică și echilibrează producția de sebum, lăsând tenul moale, hidratat și neted. Crema va impresiona grație compoziției bogate în sulf, numit și „mineralul frumuseții” deoarece oferă o piele curată ..
59,90Lei 69,90Lei
Cremă antirid pentru ten uscat cu proteine de mătase
Cele mai vandute -14 %
Brand: Ultra Lift
Tenul uscat, fragilizat, va fi hidratat în profunzime, dar delicat cu ajutorul Cremei antirid pentru ten uscat cu proteine de mătase Retinol Complex Ultra Lift Pelli Secche. Produsul are și potențial antirid, prevenind îmbătrânirea prematură.Beneficiile produsuluiCrema antirid Retinol Complex Ult..
59,90Lei 69,90Lei
Brand: Ultra Lift
Tenul matur, iritat, care a suferit traume sau care afișează semnele trecerii timpului va avea numai de câștigat de pe urma Cremei antirid regeneratoare Retinol Complex Ultra Lift Rigenerante. Cu extracte de stea de mare renumite pentru capacitatea de regenerare, produsul este ideal pentru piele..
69,90Lei
Cremă de corp elasticizantă cu venin de albine
Nou Cele mai vandute -16 %
Brand: Ultra Lift
Crema de corp elasticizantă cu venin de albine Retinol Complex îngrijește în profunzime pielea corpului, lăsând-o moale și hidratată. De asemenea, produsul stimulează elasticitatea și fermitatea și redă confortul pielii, aceasta redevenind fină ca mătasea. Beneficiile produsului Crema de co..
54,90Lei 65,00Lei
Cremă de corp nutritivă cu venin de viperă Cremă de corp nutritivă cu venin de viperă
Nou -16 %
Brand: Ultra Lift
Un veritabil elixir de frumusețe, Crema de corp nutritivă cu venin de viperă Retinol Complex îngrijește și răsfață în profunzime pielea corpului, lăsând-o mai fină și mai catifelată ca niciodată. De asemenea, produsul accentuează luminozitatea pielii și are proprietăți antirid. Beneficiile ..
54,90Lei 65,00Lei
Brand: Ultra Lift
Crema de noapte împotriva ridurilor cu Acid Hialuronic Retinol Complex Ultra Lift Notte este recomandată pentru tenul matur, care pare că a pierdut lupta împotriva ridurilor. Produsul conține acid hialuronic, unul dintre cele mai recomandate ingrediente anti-age ale momentului.Beneficiile produsu..
61,90Lei 69,90Lei
Brand: Ultra Lift
Îngrijirea de zi a tenului redevine o plăcere cu Crema de zi Retinol Complex Ultra Lift Giorno, cu conținut bogat în Melitină (component principal al veninului de albine). Produsul are proprietăți de hidratare și de combatere a ridurilor, prezentând un efect natural asemănător botoxului.Beneficii..
61,99Lei 69,90Lei
Cremă filler pentru conturul ochilor cu retinol Cremă filler pentru conturul ochilor cu retinol
Nou Cele mai vandute -17 %
Brand: Ultra Lift
Zona ochilor este cea mai delicată, așa că are nevoie de o îngrijire specifică. Crema pentru ochi de la Retinol Complex umple ridurile, reduce pungile și previne apariția cearcănelor, hidratând în profunzime această regiune sensibilă. Beneficiile produsului Crema filler pentru conturul ochil..
74,90Lei 89,90Lei
Afişare 1 - 12 din 48 (4 pagini)