Menu
Cosul tau

Comenzi telefonice 0756286362

Despre noi

Calitate în serviciul clientului

 

Cine suntem noi?

Un brand care vrea să redefinească frumusețea ca stare de bine, fericire, naturalețe, libertate. Motto-ul în care credem e: „suntem în continuă căutare de substanțe active inovatoare”.

Ce vrem?

Ne place să descoperim ingrediente care schimbă modul de îngrijire al pielii și să le reinterpretăm în laboratoare pentru a le valorifica și mai mult potențialul.

Dermacos s-a născut în 1991 și de mai bine de 25 de ani este specializat în produse pentru îngrijirea tenului și a corpului. Pornim întotdeauna de la studii și ne bazăm pe inovație și originalitate, pentru a crea acele produse care te vor satisface pe deplin. Ne mândrim cu faptul că deținem o poziție competitivă pe piața produselor cu cost mediu, deoarece preferăm să acordăm o atenție mai mare calității ingredientelor decât ambalajului.

Povestea Dermacos a început în 1991 și de atunci fiecare capitol a fost mai frumos decât precedentul. Azi continuă în fabrica noastră din Marcianise, Caserta, întinsă pe o suprafață de mai bine de 2000 de metri pătrați. Însă cele mai importante părți ale poveștii nu sunt scrise de noi, ci de tine, clientul nostru. Te invităm să ni te alături și să te bucuri de calitatea Dermacos, ce poate face o diferență în viața ta.

 

Iată care sunt gamele noastre!

 

RETINOL COMPLEX ULTRA LIFT

 

Cea mai importantă gamă a noastră a luat naștere prin îmbinarea mai multor substanțe pe bază de retinol, cărora le-am adăugat alte elemente active, alese în funcție de specificul produsului, pentru a satisface nevoile pielii tale și a-ți oferi acea senzație de bine pe care o căutăm în fiecare produs folosit.

Ingredientele-vedetă din cadrul gamei Retinol Complex Ultra Lift:

-          Extractul de melc: hidratează, calmează pielea și întinerește grație asocierii cu retinolul;

-          Veninul de viperă: are efect extraordinar anti-age, reproducând efectul unei mușcături de șarpe într-o manieră delicată, localizată, revigorând pielea;

-          Veninul de albină: are efect natural asemănător botoxului, netezind trăsăturile și stimulând producția de colagen. Acționează precum un agent antiinflamator care sporește de asemenea producția de cortizol a organismului;

-          Proteine de mătase: formează la suprafața pielii un strat protector și hidratant, ușor și lejer, fiind ideal pentru pielea uscată și sensibilă;

-          Gheara diavolului: stimulează regenerarea țesuturilor în profunzime și reprezintă un ingredient de bază în îngrijirea tenului sensibil;

-          Acidul Hialuronic: extrem de apreciat în industria cosmetică, crește rezervele prezente în mod natural în organism, conferind pielii elasticitate și moliciune. Reprezintă un aliat perfect pentru pielea matură, căreia îi atenuează aspectul tern și îi dăruiește luminozitate;

-          Nano Elemente: protejează substanțele funcționale din produse, precum vitaminele, care altfel s-ar deteriora la contactul cu aerul, făcând astfel posibilă eliberarea lor în straturile profunde ale pielii.

-           

Retinol Complex Mineralia

 

Numele gamei a pornit de la cele cinci elemente active minerale din componența sa, care se află deja în organism, dar descresc odată cu vârsta. Prin produsele gamei, vizăm reintroducerea acestor minerale prețioase în piele.

Siliciul stimulează metabolismul calciului și sinteza de colagen. Produsele ce conțin siliciu atenuează ridurile și liniile fine, îmbunătățind starea pielii.

Magneziul tonifică musculatura, atenuează ridurile, favorizează recuperarea hidrolipidică și lasă pielea mai tânără și mai luminoasă.

Manganul protejează celulele de acțiunea nocivă a radicalilor liberi care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii și oxidarea acesteia.

Potasiul permite trecerea substanțelor nutritive către celule, sporește hidratarea și remineralizarea țesuturilor și dăruiește o piele sănătoasă și mătăsoasă.

Sulful poartă numele de „mineralul frumuseții”, fiind ideal pentru un ten luminos și tânăr și pentru un păr moale și strălucitor.

 

Keratin Complex

 

Dermacos s-a specializat și în îngrijirea părului, creând o linie de produse special dedicate unei podoabe capilare puternice și strălucitoare.

Gama Keratin Complex conține celebrul extract de melc, pe care îl utilizăm pe post de substanță activă, alături de cheratină, ce întărește firul de păr. Împreună, vor obține rezultate excelente și îți vor dărui o podoabă capilară demnă de o zeiță.

 

Retinol Complex Sun Care

 

Te încurajăm să îți protejezi pielea de efectele dăunătoare ale expunerii la soare și am creat în acest sens gama Retinol Complex Sun Care. Linia conține produse care apără pielea de radiații, o răsfață și  îi restabilesc echilibrul după expunerea la soare.

Iată ce cuprinde gama:

-          Două produse de protecție solară cu factor 30 și 50, rezistente la  apă și ideale pentru un bronz perfect;

-          Ulei și apă de bronz, lejere și confortabil de aplicat, fără filtre solare;

-          Cremă After Sun cu aloe vera, ce calmează, hidratează, revigorează și repară în profunzime pielea expusă la soare, garantând un bronz perfect și rezistent pe termen lung.

 

Adaugă un nou capitol la povestea noastră și scrie-ne la adresele contact@dermacos.ro sau info@dermacos.ro sau sună-ne la numerele de telefon 0783 046 797 sau 0783 003 183. Păreri, opinii, întrebări, critici constructive, aprecieri, abia așteptăm să le auzim!