Menu
Cosul tau

Comenzi telefonice 0756286362

Ingrijirea corpului

Cremă de corp elasticizantă cu venin de albine
Nou Cele mai vandute -16 %
Brand: Ultra Lift
Crema de corp elasticizantă cu venin de albine Retinol Complex îngrijește în profunzime pielea corpului, lăsând-o moale și hidratată. De asemenea, produsul stimulează elasticitatea și fermitatea și redă confortul pielii, aceasta redevenind fină ca mătasea. Beneficiile produsului Crema de co..
54,90Lei 65,00Lei
Cremă de corp nutritivă cu venin de viperă Cremă de corp nutritivă cu venin de viperă
Nou -16 %
Brand: Ultra Lift
Un veritabil elixir de frumusețe, Crema de corp nutritivă cu venin de viperă Retinol Complex îngrijește și răsfață în profunzime pielea corpului, lăsând-o mai fină și mai catifelată ca niciodată. De asemenea, produsul accentuează luminozitatea pielii și are proprietăți antirid. Beneficiile ..
54,90Lei 65,00Lei
Cremă multi-uz pentru față, mâini și corp cu extract de melc Cremă multi-uz pentru față, mâini și corp cu extract de melc
Nou -9 %
Brand: Ultra Lift
Crema multi-uz pentru față, mâini și corp cu ulei de jojoba Retinol Complex va simplifica rutina de machiaj, fiind un produs cu multiple întrebuințări. Pe bază de ingrediente hidratante și anti-age, crema se absoarbe rapid și lasă pielea mai frumoasă ca niciodată. Beneficiile produsului Crem..
59,90Lei 65,90Lei
Cremă multi-uz pentru față, mâini și corp cu ulei de migdale dulci Cremă multi-uz pentru față, mâini și corp cu ulei de migdale dulci
Nou -8 %
Brand: Ultra Lift
Crema multi-uz pentru față, mâini și corp cu ulei de migdale dulci Retinol Complex este perfectă pentru orice tip de piele, putând fi folosită pe corp și pe față. Produsul are proprietăți hidratante și anti-age care lasă pielea fermă, catifelată și cu un aspect mai tânăr.Beneficiile produsului C..
59,90Lei 64,90Lei
Cremă pentru fermitatea sânilor Cremă pentru fermitatea sânilor
Nou -19 %
Brand: Ultra Lift
Sânii se numără printre părțile corpului care exprimă primele semnele înaintării în vârstă. Crema pentru fermitatea sânilor Retinol Complex va preveni acest fenomen, tonifiind și hidratând pielea în profunzime, în timp ce sporește fermitatea și elasticitatea. Beneficiile produsului Sânii vor..
64,90Lei 80,00Lei
Brand: Ultra Lift
Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei și vor face o impresie excelentă cu Crema pentru mâini hidratantă și protectoare Retinol Complex. Produsul apără pielea de agresiunile mediului și hrănește în profunzime și pentru mai mult timp. Beneficiile produsului Pielea e hidratată în profunzim..
49,90Lei
Crio-gel reconfortant pentru picioare obosite Crio-gel reconfortant pentru picioare obosite
Nou -18 %
Brand: Ultra Lift
Crio-gel reconfortant pentru picioare obosite Retinol Complex este ideal pentru femeile care petrec mult timp în picioare sau care se confruntă cu stază limfatică. Produsul răcorește pielea, purifică și calmează, oferind o senzație de confort. Beneficiile produsului Crio-gel reconfortant pe..
65,90Lei 80,00Lei
Scrub de corp cu ulei de migdale dulci și ulei de jojoba
Nou -8 %
Brand: Ultra Lift
Scrubul de corp cu ulei de migdale dulci și ulei de jojoba Retinol Complex este un produs indispensabil rutinei de îngrijire, combinând particulele exfoliante cu capacitatea de hidratare a uleiurilor. Pielea rămâne luminoasă și catifelată, ca de bebeluș. Beneficiile produsului Scrubul de cor..
54,90Lei 59,90Lei
Scrub pentru corp cu microsfere de rocă perlitică
Nou -8 %
Brand: Ultra Lift
Scrubul pentru corp cu microsfere de rocă perlitică Retinol Complex exfoliază celulele de piele moartă și revelează un strat moale și luminos. De asemenea, produsul hidratează în profunzime și hrănește pielea, lăsând-o fină și catifelată. Beneficiile produsului Scrubul pentru corp cu microsf..
54,90Lei 59,90Lei
Tratament împotriva vergeturilor
Nou -20 %
Brand: Ultra Lift
Vergeturile sunt unul dintre coșmarurile de frumusețe de care este extrem de dificil de scăpat. Tratamentul împotriva vergeturilor Retinol Complex a apărut însă pentru a soluționa această problemă, lăsând pielea netedă și fermă și diminuând vergeturile roșii sau albe. Beneficiile produsului ..
79,90Lei 100,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)