Menu
Cosul tau

Comenzi telefonice 0756286362

Masti de par si tratamente

Cristale lichide cu semințe de in
Nou -13 % Stoc epuizat
Nici nu vei mai dori să îți coafezi părul când vei descperi cât de bine arată cu Cristalele lichide cu semințe de in Keratin Complex. Produsul hidratează în profunzime, nu îngreunează cuticula, netezește și conferă strălucire. Beneficiile produsului Cristalele lichide cu semințe de in Kerati..
69,90Lei 79,90Lei
Cristale lichide cu ulei de argan
Nou -13 % Stoc epuizat
Părul tău e dificil, electrizat, deshidratat, creț sau tratat? Rezolvă problemele sale cu ajutorul Cristalelor lichide cu ulei de argan Keratin Complex. Acestea netezesc, ajută la descurcarea părului, conferă strălucire și îl lasă ușor de coafat. Beneficiile produsului Cristalele lichide cu ..
69,90Lei 79,90Lei
Fiole de tratament împotriva căderii părului Fiole de tratament împotriva căderii părului
Nou -23 %
Căderea părului este un fenomen care afectează numeroase femei și care cu greu poate fi ținut sub control. Soluția sunt Fiolele de tratament împotriva căderii părului Keratin Complex. Acestea conțin un mix de ingrediente și uleiuri esențiale care lasă părul revitalizat, tonifiat în profunzime, m..
99,90Lei 129,90Lei
Fiole de tratament purificant anti-mătreață Fiole de tratament purificant anti-mătreață
Nou -23 %
Nu mai poți scăpa de mătreață, orice ai face? Testează Fiolele de tratament purificant anti-mătreață Keratin Complex care purifică, elimină mătreața și previn reapariția ei, curățând în profunzime și normalizând producția de sebum. Beneficiile produsului  Fiolele de tratament purificant..
99,90Lei 129,90Lei
Fiole de tratament restructurant Fiole de tratament restructurant
Nou -23 %
Cuticula deteriorată în profunzime va avea acces la o nouă viață cu Fiolele de tratament restructurant Keratin Complex. Produsul conține principii active care hidratează și hrănesc părul în profunzime, reparând daunele provocate firului. Beneficiile produsului  Fiolele de tratament rest..
99,90Lei 129,90Lei
Lapte de descâlcire cu extract de melc
Nou -13 %
Părul va redeveni neted și catifelat cu Laptele de descâlcire cu extracte de melc Keratin Complex. Produsul lasă părul moale și mătăsos, descurcă în profunzime și ușurează coafarea ulterioară. Beneficiile produsului Laptele de descâlcire cu extract de melc Keratin Complex hrănește firul de ..
69,90Lei 79,90Lei
Mască de păr restructurantă cu cheratină
Nou -17 % Stoc epuizat
Părul casant, care se rupe și se deteriorează ușor are nevoie de ajutor! Oferă-i-l cu Masca restructurantă cu cheratină Keratin Complex, care lasă firul puternic, întărit, sănătos de la rădăcină până la vârfuri. Beneficiile produsului  Cheratina este în mod natural prezentă în structur..
74,90Lei 89,90Lei
Părul deteriorat are nevoie de o îngrijire în profunzime și în acest sens a fost creată Masca nutritivă pentru păr normal și tratat cu extracte de melc Keratin Complex. Masca lasă părul hrănit, moale, mătăsos, cu un aspect strălucitor. Beneficiile produsului  Masca deține o capacitate d..
89,90Lei
Mască nutritivă pentru păr uscat și casant
Nou Cele mai vandute
Părul va fi hrănit în profunzime și va fi descurcat de la rădăcină până la vârfuri cu Masca nutritivă pentru păr uscat și casant Keratin Complex. Îngrijește firul de păr și repară cuticula agresată grație ingredientelor conținute. Beneficiile produsului  Masca nutritivă pentru păr uscat..
89,90Lei
Părul vopsit își va menține mai mult timp culoarea cu Masca pentru descurcarea părului și protecția culorii Keratin Complex. Nuanța este mai intensă și mai rezistentă, iar părul este hidratat și descurcat în profunzime. Beneficiile produsului  Proteinele din lapte hrănesc firul de păr î..
89,90Lei
Șampon pentru păr vopsit + Mască pentru păr vopsit
Nou -18 %
Sampon pentru par vopsit:Părul vopsit, deshidratat și deteriorat își va regăsi sănătatea și frumusețea cu ajutorul Șamponului protector pentru păr colorat și tratat Keratin Complex. Produsul conține proteine de lapte care hidratează în mod delicat. Părul va fi lucios și moale, suplu și mătăsos.Benef..
154,90Lei 189,90Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)