Menu
Cosul tau

Comenzi telefonice 0756286362

Sampoane profesionale

Balsam pentru toate tipurile de păr Balsam pentru toate tipurile de păr
Nou Cele mai vandute -20 %
Părul este hidratat, moale, ușor de pieptănat grație Balsamului pentru toate tipurile de păr Keratin Complex. Ingredientele hrănitoare ale produsului pătrund în profunzimea firului de păr, dar nu îl încarcă. Beneficiile produsului  Balsamul pentru toate tipurile de păr Keratin Complex ..
79,90Lei 99,90Lei
Părul va fi incredibil de curat și de sănătos după ce va fi spălat cu Șamponul echilibrant pentru păr gras Keratin Complex. Produsul eliberează părul de reziduurile provenite de la ingredientele din produsele de stilizare, de impurități și de sebum. Beneficiile produsului  Excesul de se..
99,90Lei
Părul cu mătreață va redeveni curat, cu un scalp purificat, prin intermediul Șamponului normalizant anti-mătreață Keratin Complex. Produsul curăță în profunzime și lasă părul moale, neted și mătăsos. Beneficiile produsului  Șamponul normalizant anti-mătreață Keratin Complex este dedic..
99,90Lei
Părul uscat și deteriorat are nevoie de îngrijirea în profunzime pe care i-o oferă Șamponul nutritiv pentru păr uscat și casant Keratin Complex. Părul este curat de la rădăcină până la vârfuri, lucios și disciplinat. Beneficiile produsului  Șamponul nutritiv pentru păr uscat și casant ..
99,90Lei
Sampon pentru par gras + Balsam profesional - Promotie
Nou Cele mai vandute -25 % Stoc epuizat
Pachetul promotional cuprinde:1. Sampon profesional, echilibrant, pentru par gras + Balsam profesional pentru orice tip de par:Părul va fi incredibil de curat și de sănătos după ce va fi spălat cu Șamponul echilibrant pentru păr gras Keratin Complex. Produsul eliberează părul de reziduurile provenit..
149,90Lei 199,80Lei
Șampon pentru păr vopsit + Mască pentru păr vopsit
Nou -18 %
Sampon pentru par vopsit:Părul vopsit, deshidratat și deteriorat își va regăsi sănătatea și frumusețea cu ajutorul Șamponului protector pentru păr colorat și tratat Keratin Complex. Produsul conține proteine de lapte care hidratează în mod delicat. Părul va fi lucios și moale, suplu și mătăsos.Benef..
154,90Lei 189,90Lei
Șampon pentru utilizare freventă cu extract de melc Keratin Complex Șampon pentru utilizare freventă cu extract de melc Keratin Complex
Cele mai vandute
Părul normal va putea fi spălat cât de des simți nevoia cu Șamponul pentru utilizare freventă cu extract de melc Keratin Complex. Produsul lasă părul curat, moale și hidratat, protejat de îmbătrânirea prematură. Beneficiile produsului Șamponul pentru utilizare freventă cu extract de melc Ke..
99,90Lei
Sampon profesional anti-matreata + Balsam de par
Nou Cele mai vandute Stoc epuizat
Pachet promotional: Balsam profesional de par + Sampon profesional normalizant, antimatreata, 1000 ml fiecare                     ..
199,80Lei
Sampon profesional cu Cheratina + Balsam de par
Nou Cele mai vandute Stoc epuizat
Pachetul promoțional include:1. Șampon restructurant cu keratină Keratin ComplexPărul deteriorat, care se rupe ușor, tratat chimic, se va regăsi în compania Șamponului restructurant cu keratină Keratin Complex. Produsul este special destinat părului fragil, conținând ingrediente care îl înt..
199,80Lei
Părul vopsit, deshidratat și deteriorat își va regăsi sănătatea și frumusețea cu ajutorul Șamponului protector pentru păr colorat și tratat Keratin Complex. Produsul conține proteine de lapte care hidratează în mod delicat. Părul va fi lucios și moale, suplu și mătăsos. Beneficiile produsulu..
99,90Lei
Șampon restructurant cu cheratină Șampon restructurant cu cheratină
Nou Cele mai vandute
Părul deteriorat, care se rupe ușor, tratat chimic, se va regăsi în compania Șamponului restructurant cu cheratină Keratin Complex. Produsul este special destinat părului fragil, conținând ingrediente care îl întăresc și îl lasă mai puternic și mai sănătos.  Beneficiile produsului ..
99,90Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)