Menu
Cosul tau

Comenzi telefonice 0756286362

Apa micelara si lapte demachiant

Apă micelară cu extract de melc
Nou -17 %
Brand: Ultra Lift
Apa micelară cu extract de melc Retinol Complex demachiază pielea, curățând impuritățile și machiajul. Produsul este special conceput pentru tenul normal sau cu tendințe de îngrășare, pe care îl echilibrează și îl hidratează.Beneficiile produsului Formulată cu extracte de melc bogate în acid glico..
24,90Lei 29,90Lei
Apă micelară cu venin de albine
Nou Cele mai vandute -17 %
Brand: Ultra Lift
Apa micelară cu venin de albine Retinol Complex curăță în profunzime impuritățile și lasă tenul proaspăt și curat. Produsul previne instalarea ridurilor și are acțiune antirid, lăsând pielea incredibil de netedă și catifelată. Beneficiile produsului Apa micelară Retinol Complex include extrac..
24,90Lei 29,90Lei
Apă micelară cu venin de viperă
Nou Cele mai vandute -17 %
Apa micelară cu venin de viperă Retinol Complex curăță pielea de impurități, de sebum și de praf, eliminând inclusiv machiajul rezistent. Produsul are și proprietăți antirid grație extractelor de venin de viperă. Beneficiile produsului Apa micelară cu venin de viperă Retinol Complex lasă ..
24,90Lei 29,90Lei
Lapte demachiant cu extract de melc
Nou -14 %
Brand: Ultra Lift
Laptele demachiant cu extract de melc Retinol Complex curăță și netezește tenul în profunzime, oferind o senzație de relaxare și de prospețime. În plus, produsul conține extracte de melc, ce repară dermul și echilibrează producția de sebum. Beneficiile produsului Laptele demachiant cu extract..
29,90Lei 34,90Lei
Lapte demachiant cu venin de albine
Nou -14 %
Brand: Ultra Lift
Laptele demachiant cu venin de albine Retinol Complex curăță tenul în profunzime și îl lasă neted și elastic. Produsul este formulat cu venin de albine, pentru un efect de ridicare a țesuturilor asemănător Botoxului. Beneficiile produsului Pielea este curată, dar și hidratată și tonificată..
29,90Lei 34,90Lei
Lapte demachiant cu venin de viperă
Nou -14 %
Brand: Ultra Lift
Laptele demachiant cu venin de viperă Retinol Complex vizează curățarea în profunzime a pielii și eliminarea impurităților și a machiajului, dar și prevenirea apariției ridurilor. De asemenea, produsul lasă pielea netedă și mai fermă prin intermediul extractelor de venin de viperă. Beneficii..
29,90Lei 34,90Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)