Menu
Cosul tau

Comenzi telefonice 0756286362

Creme pentru ten

Brand: Ultra Lift
Ridurile vor fi diminuate și tenul va arăta mai tânăr și mai sănătos grație Cremei antirid energizante cu extract de ardei iute Retinol Complex Ultra Lift Energizzante. Produsul conține un cumul important de vitamine, care energizează pielea, stimulează producția de colagen, protejează de radica..
59,90Lei 69,90Lei
Brand: Ultra Lift
Pielea sensibilă are nevoie de o îngrijire specială, ultra ușoară, și este exact ceea ce oferă Crema antirid delicată cu gheara diavolului Retinol Complex Ultra Lift Pelli Delicate. Produsul conține gheara diavolului, un ingredient renumit încă din Antichitate pentru efectele de regenerare, fiind..
69,90Lei
Cremă antirid pentru ten gras cu sulf și ape termale
Cele mai vandute -14 %
Brand: Ultra Lift
Crema antirid pentru ten gras cu sulf și ape termale Retinol Complex Ultra Lift Pelli Grasse detoxifică și echilibrează producția de sebum, lăsând tenul moale, hidratat și neted. Crema va impresiona grație compoziției bogate în sulf, numit și „mineralul frumuseții” deoarece oferă o piele curată ..
59,90Lei 69,90Lei
Cremă antirid pentru ten uscat cu proteine de mătase
Cele mai vandute -14 %
Brand: Ultra Lift
Tenul uscat, fragilizat, va fi hidratat în profunzime, dar delicat cu ajutorul Cremei antirid pentru ten uscat cu proteine de mătase Retinol Complex Ultra Lift Pelli Secche. Produsul are și potențial antirid, prevenind îmbătrânirea prematură.Beneficiile produsuluiCrema antirid Retinol Complex Ult..
59,90Lei 69,90Lei
Brand: Mineralia
Crema antirid reconfortantă și antioxidantă cu mangan Mineralia Manganese protejează pielea de impactul radicalilor liberi, principala sursă a îmbătrânirii cutanate. Bogat în antioxidanți, produsul lasă tenul moale, tânăr și luminos. Beneficiile produsuluiCrema antirid reconfortantă și antio..
71,90Lei
Brand: Ultra Lift
Tenul matur, iritat, care a suferit traume sau care afișează semnele trecerii timpului va avea numai de câștigat de pe urma Cremei antirid regeneratoare Retinol Complex Ultra Lift Rigenerante. Cu extracte de stea de mare renumite pentru capacitatea de regenerare, produsul este ideal pentru piele..
69,90Lei
Cremă antirid tonifiantă și protectoare cu magneziu
Stoc epuizat
Brand: Mineralia
Tenul matur se va bucura de un boost de tinerețe mulțumită conținutului ridicat de minerale din crema antirid tonifiantă și protectoare cu magneziu Mineralia. Produsul restabilește tonusul muscular, conferă elasticitate și suplețe și diminuează ridurile existente. Beneficiile produsuluiCrema ..
71,90Lei
Brand: Ultra Lift
Crema de noapte împotriva ridurilor cu Acid Hialuronic Retinol Complex Ultra Lift Notte este recomandată pentru tenul matur, care pare că a pierdut lupta împotriva ridurilor. Produsul conține acid hialuronic, unul dintre cele mai recomandate ingrediente anti-age ale momentului.Beneficiile produsu..
61,90Lei 69,90Lei
Brand: Ultra Lift
Îngrijirea de zi a tenului redevine o plăcere cu Crema de zi Retinol Complex Ultra Lift Giorno, cu conținut bogat în Melitină (component principal al veninului de albine). Produsul are proprietăți de hidratare și de combatere a ridurilor, prezentând un efect natural asemănător botoxului.Beneficii..
61,99Lei 69,90Lei
Cremă hidratantă antirid cu extract de melc
Cele mai vandute -14 %
Brand: Ultra Lift
Tenul obosit, tern sau îmbătrânit prematur își va regăsi tinerețea și suplețea cu ajutorul Cremei hidratante anti-age cu extracte de melc Retinol Complex Ultra Lift Idratante. Produsul se bazează pe extractele de melc, bogate în acid glicolic, elastină, colagen și vitamine.Beneficiile produsuluiC..
59,90Lei 69,99Lei
Cremă nutritivă împotriva ridurilor cu venin de viperă
Cele mai vandute -11 %
Brand: Ultra Lift
Crema Retinol Complex Ultra Lift Nutriente este recomandată tenului matur, cu riduri, beneficiind de prezența veninului de viperă, recunoscut pentru că oferă rezultate naturale asemănătoare botoxului.Beneficiile produsuluiCrema este bogată în venin de viperă, ce include tripeptida inovatoare Syn ..
61,90Lei 69,90Lei
Cremă pentru ten anti-îmbătrânire pentru bărbați cu acid hialuronic și colagen
Nou Cele mai vandute -17 %
Brand: Ultra Lift
Pielea matură și ternă va fi hidratată în profunzime și protejată de efectele îmbătrânirii cu ajutorul Cremei pentru ten anti-îmbătrânire pentru bărbați cu acid hialuronic și colagen Retinol Complex. Pielea este mai destinsă, cu un aspect mai odihnit și mai catifelat.  Beneficiile produ..
59,90Lei 72,00Lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)