Menu
Cosul tau

Comenzi telefonice 0756286362

Seturi cadou

Set cadou Facebox Men: Emulsie After-shave Cremă pentru ten anti-îmbătrânire
Nou -20 %
Brand: Ultra Lift
Un cadou ideal pentru orice bărbat, Setul Facebox Men Retinol Complex include Emulsia After Shave Retinol Complex și Crema pentru față anti-îmbătrânire de la aceeași gamă. Produsele hidratează, calmează și previn îmbătrânirea pentru o piele elastică și netedă și o senzație inegalabilă de confort..
79,90Lei 100,00Lei
Brand: Ultra Lift
Setul cadou Beauty Box cu extract de melc include o cremă hidratantă pentru ten și o apă micelară. Cele două produse compun o rutină de îngrijire a tenului care păstrează pielea sănătoasă și previne îmbătrânirea și apariția ridurilor. Beneficiile produsului Setul este special conceput pentru..
79,90Lei 100,00Lei
Brand: Ultra Lift
Setul cadou Beauty Box cu extract de melc conține Cremă hidratantă pentru față și Lapte demachiant. Pe bază de extracte de melc, setul contribuie la hidratarea pielii în profunzime, curățarea de impurități și stimularea regenerării țesuturilor. Beneficiile produsului Laptele demachiant îndep..
79,90Lei 109,80Lei
Brand: Ultra Lift
Setul cadou Beauty Box cu venin de viperă conține o apă micelară care lasă pielea netedă și catifelată, eliminând impuritățile, sebumul și praful. Acțiunea de îngrijire a tenului este completată cu Crema de față, care hidratează și stimulează efectul de lifting al pielii. Beneficiile produs..
79,90Lei 100,00Lei
Brand: Ultra Lift
Pe bază de extracte de venin de viperă, Setul cadou Beauty Box cu venin de viperă lasă pielea mai tânără, mai frumoasă și mai catifelată. Produsul include cremă pentru față hidratantă și lapte demachiant. Beneficiile produsului Laptele demachiant curăță delicat, dar în mod eficient, eliminâ..
79,90Lei 109,80Lei
Brand: Ultra Lift
Setul cadou Beauty Box cu venin de albine va reprezenta un cadou extraordinar pentru cineva drag, dar și pentru tine. Apa micelară curăță tenul în profunzime fără să lase urme, iar crema de față hidratează și contribuie la lupta împotriva îmbătrânirii pielii. Beneficiile produsului Apa micel..
79,90Lei 100,00Lei
Brand: Ultra Lift
Tenul va impresiona cu frumusețea, tinerețea și sănătatea sa în urma utilizării produselor conținute de Setul cadou Beauty Box cu venin de albine. Laptele demachiant lasă pielea curată fără a o agresa, iar crema de față produce o hidratare și o stimulare a luptei antirid în profunzime. Benef..
79,90Lei 108,90Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)